Køhler Eiendom: Utbygger med hjertet i Hillevåg

Køhlernavnet går som en råd tråd gjennom hillevågshistorien, fra handelshuset Køhler anno 1800-tallet og fram til Køhler Eiendoms utbygging av Mitt Hillevåg i dag. At utbygger har et stort og bankende hjerte for bydelen er den beste garanti for kommende beboere i Hamneveien.

– Vi vet hvor godt det er å bo her. Med Høyden får enda flere muligheten til å bli en del av herlige Hillevåg, sier Morten Fløysvik i Køhler Eiendom.

Som prosjektleder for Mitt Hillevåg, bydelens mest spennende nye boligprosjekt, har Fløysvik orkesterplass til den fine utviklingen Hillevåg nå opplever.

– Det er virkelig spennende å være en del av det som skjer i Hillevåg, med vårt prosjekt som en sentral brikke. Her skal vi bidra til å skape et aktivt bolig- og næringsområde til det beste for hele bydelen, forteller Morten.

Din nye leilighet er i de tryggeste hender

Det er en av bransjens absolutt mest erfarne og solide aktører som har ansvaret for oppføringen av Høyden: Skanska.

– Vi er svært stolte av å være totalentreprenør for trinn 2 av Mitt Hillevåg. Vårt oppdrag er å bygge de nye leilighetene og parkeringsanlegget samt deler av hageanlegget. Dette er en stor og prestisjefull oppgave som vi gleder oss til å realisere på beste måte sammen med våre oppdragsgivere i Køhler Eiendom, forteller prosjektleder i Skanska, Alv Selvik.

Skanska har ansvar for alt fra detaljprosjektering til overlevering av komplette, ferdige og fine leiligheter. Alv er selv stavangergutt og synes det er spennende å være med på byfornyelsen i Hillevåg.

– Høyden blir et fantastisk landemerke i et område i fin utvikling. Dette er et prosjekt som både vi og de som flytter inn skal bli stolte av. Å bidra til utvikling av denne historiske tomten og sette preg på fremtidens Hillevåg, er utvilsomt en givende oppgave for en som har vokst opp i Stavanger, smiler Alv.

Bente Aasland
Telefon: 45 48 88 00
bente.Aasland@dnbeiendom.no

Eivind Chr. Dahl
Telefon: 41 14 40 40
eivind.chr.dahl@dnbeiendom.no