Sol på morgenen, sol på dagen og sol på kvelden!

Det kommer en nydelig grønn oase midt inni prosjektet.

Grønn oase i Mitt Hillevåg

Hillevåg blomstrer for tiden, og stadig flere for øynene opp for dette sentrale området med nærhet til det meste. Her er du i heisavstand til bakeri, restaurant og apotek, og i gåavstand til Kilden, buss, helsesenter m.m. Alt dette er omkranset ytterst av sjøpromenader, turstier, sykkelvei og ny park. I tillegg kommer Mitt Hillevågs egen store park, som blir en nydelig grønn oase midt inni prosjektet.

Foto: kolumbus.no

Bruk elsykkel, tog eller buss til sentrum!

Leilighetene i Mitt Hillevåg har en sentral beliggenhet, midt i den grønne kollektivstrømmen! Her kommer du deg alle veier på kun kort tid, og bussen går hvert 4. minutt, rett utenfor. Med sykkel- og turveier i alle retninger kan du få mange gode opplevelser, i ditt eget tempo.


Du får Noremakvalitet på ditt nye kjøkken.

Noe av det beste med å flytte inn i ny leilighet, er å ta i bruk et helt nytt kjøkken. Et kjøkken med moderne løsninger, der du vil trives med morgenkaffen, middagslaging og kakebaking.

Derfor har vi valgt Norema-modellen Pluss Mørk Grå, en nett og moderne modell med slette fronter i en varm og mettet farge. Gjennom sin nøytrale og lavmælte design, er dette et kjøkken som kan matche alle tenkelige interiørstiler og personligheter.

Som leverandør av kjøkken til det norske folk gjennom mer enn 60 år, leverer Norema gjennomførte, elegante og praktiske innredningsløsninger. Dette vil du som flytter inn i Høyden nyte godt av, så det er bare til å glede seg til dagen du komponerer din første middag i din nye leilighet.

God service, gode råd
Kjøkkenekspertene hos Norema har vært gode sparringspartnere i planleggingen av kjøkkenløsningene i Høyden. Det utarbeides egne kjøkkentegninger med mulighet for tilpasninger for hver leilighet, og det blir egne møter hvor du kan velge det lille ekstra. Det finnes mange tilvalg, alt etter smak og behag.

Linda Birkedal, prosjektleder ved Norema Kjøkkenstudio Stavanger, kan gi deg mange gode råd om hvordan du får det fint og funksjonelt på kjøkkenet ditt i Høyden.

Tilrettelagt for en enklere hverdag.

Altibox og Smartly.

Med strøm fra Lyse til deres innkjøpspris kommer du til dekket bord. I tillegg har du stor valgfrihet i internett- og tv-løsninger fra Altibox, så her er du på nett så mye og ofte du vil. Smartly leverer energistyring, og kanskje har du elbil? I Mitt Hillevåg kommer du til dekket bord.

Ferske kanelsnurrer til foreningen!

Eget bakeri i Mitt Hillevåg.

Ferske rundstykker til frokost? En kopp nykvernet kaffe og kanskje indisk til middag? I Mitt Hillevåg får du både bakervarer og indisk restaurant på huset. Du finner også tannlege, apotek og frisør i prosjektet.

Hør med oss om tilvalg og andre muligheter.

Christian er megleren vår!

Ikke vær redd for å ringe eller maile Christian, han er i følge ham selv alltid på jobb. Uansett, send ham en mail, og han tar kontakt for et uforpliktende møte. Klikk på linken under allerede idag, for leilighetene i Mitt Hillevåg er virkelig populære.

Trinn II er salgssuksessen i Hillevåg!

Se alle ledige leiligheter.

Klikk deg inn å se vårt utvalg av ledige leiligheter i trinn II. Kanskje passer en på 72, 88 eller 123 m2 dine behov. Det er nå solgt over 30 leiligheter i prosjektet, så dette er virkelig det mest attraktive prosjektet i Stavanger for tiden.

Eivind Chr. Dahl
Telefon: 41 14 40 40
eivind.chr.dahl@dnbeiendom.no

Bente Aasland
Telefon: 45 48 88 00
bente.Aasland@dnbeiendom.no