56 m2 med utsikt og strålende solforhold!

Leilighetene på 56 m2 har strålende solforhold på balkongen.

56 m2 fra kun kr. 2.750.000,-

En passe stor hjørneleilighet! Dette er fornuftige priser som virkelig matcher en kompakt og funksjonell leilighet. Det unike er allikevel at disse finnes også oppover i bygget, altså med både utsikt mot Ullandhaug, og i retning Hillevågsvannet. Mulighet for sol hele dagen og til langt på kveld. Et meget godt kjøp tør vi påstå. 

Foto: kolumbus.no

Bruk elsykkel, tog eller buss til sentrum!

Mitt Hillevåg har en sporty beliggenhet, midt i den grønne kollektivstrømmen! Her kommer du deg alle veier på rekordtid, og bussen går hvert 4 minutt, rett utenfor. Kanskje du foretrekker elsparkesykkel eller jogging til jobb eller skole, her er det sykkel- og turvei i alle retninger.


Minea, fornøyd kjøper i Mitt Hillevåg

– Jeg skal bruke sykkel i supersentrale Hillevåg!

– Planen er å sykle til jobb og la bilen stå, smiler Bryne-jenta Minea, som nettopp har kjøpt ny leilighet i Mitt Hillevåg. Hun har stor tro på hillevågsområdet i årene kom kommer.

– Jeg valgte leilighet i Mitt Hillevåg av mange grunner, men beliggenheten var kanskje den viktigste, sier sykepleierstudenten Minea. Hun har allerede siktet seg inn på jobb på Sentralsjukehuset i Stavanger etter at vitnemålet er i boks.
– Beliggenheten er et perfekt utgangspunkt for å sykle til jobb. Herfra er det også kort vei til Stavanger sentrum, som jeg allerede er glad i. Samtidig er alt jeg trenger like ved, både treningssenter og kjøpesenter, forteller 21-åringen, og legger til:
– Parken som kommer mellom byggene var også en viktig grunn. Jeg har en liten hund, og det blir veldig enkelt å lufte den i parken eller langs fjorden.

– Hillevåg utvikler seg veldig bra!
Minea er førstegangskjøper, og valget falt på en leilighet på ca. 40 m2 i Høyden, trinn to av Mitt Hillevåg.
– Jeg får fin utsikt og sol fra tidlig morgen til godt ut på dagen. Jeg liker å stå opp tidlig og ha god tid til morgenkaffe på balkongen. Akkurat det skal jeg gjøre akkurat det så ofte jeg kan, smiler Minea. Hun tok valget også etter gode råd fra pappa på Bryne.
– Pappa anbefalte Hillevåg fordi området nå utvikler seg veldig bra. Det er mye kjekt her allerede nå, og det blir enda bedre i årene som kommer, sier Minea.

Altibox og Smartly.

Med strøm fra Lyse til deres innkjøpspris kommer du til dekket bord. I tillegg har du stor valgfrihet i internett- og tv-løsninger fra Altibox, så her er du på nett nonstop om du vil. Smartly leverer energistyring, og kanskje har du elbil? Med dine «unge behov» blir du virkelig ivaretatt i Mitt Hillevåg.

SATS og shopping!

SATS ligger rett over gaten fra Mitt Hillevåg, og Kilden med sine 40 butikker ligger rett bortenfor. Her kan du kombinere begge deler, noe som sparer deg for mye tid. Book time på SATS, og vær på plass 4 minutter etterpå. I Mitt Hillevåg kan du være superstrukturert når det passer deg!

Christian er megleren vår!

Ikke vær redd for å ringe eller maile Christian, han er i følge ham selv alltid på jobb. Uansett, send ham en mail, og han tar kontakt for et uforpliktende møte. Klikk på linken under allerede idag, for leilighetene i Mitt Hillevåg er virkelig populære.

Se alle ledige leiligheter.

Klikk deg inn å se vårt utvalg av ledige leiligheter i trinn II. Kanskje passer en på 40 eller 72 m2 bedre for deg eller dere. Det er nå solgt over 30 leiligheter i prosjektet, så dette er virkelig det ”hotteste” prosjektet i Stavanger for tiden.

Eivind Chr. Dahl
Telefon: 41 14 40 40
eivind.chr.dahl@dnbeiendom.no

Bente Aasland
Telefon: 45 48 88 00
bente.Aasland@dnbeiendom.no