MittHillevåg parken logo
- Det nye salgstrinnet
i MittHillevåg
Meld interesse

Din nye leilighet er i Parken!

Nå kommer et nytt trinn og nye muligheter i Mitt Hillevåg: Parken! Dette er det lengste bygget på denne siden av prosjektet, nærmest fjorden. Alle boligene får private uteplasser og stuevinduer med utsikt ut mot frodigheten i Mitt Hillevågs grønne hjerte, det ti mål store uteområdet som kommer mellom byggene, eller mot sjøen, eller begge deler. I Parken kommer det 3 bokonsepter, noe for enhver smak skulle vi tro.

Dette kommer i Parken:

Leiligheter fra 48 til 90 m² BRA, alle får balkonger, flere med sol inn fra både sør og vest. Disse ligger alle flott plassert i 3. – 7. etasje, og det er kun få leiligheter i hver etasje.

Byvilla på 100 m² BRA med to etasjer, tre soverom og to private uteplasser.
En unik løsning med både hage, uteplasser og en usjenert 2. etasje.

Townhouse-leiligheter fra 96 til 127,5 m² BRA, alle over to etasjer og med to private uteplasser. Disse ligger i 1. og 2. etasje med umiddelbar nærhet til hage og park! I noen av disse kan du ha hybel, eller en arbeidsfløy, eller bare veldig god plass.

To felles takterrasser med herlig utsikt mot både fjord og park. Totalt 100 m² i 6. etasje.

Gjennomgående løsninger – sjø & park

De fleste leilighetene i Parken er gjennomgående, noe som betyr at leilighetene går tvers gjennom hele bygningen. Dermed får du vinduer ut mot to sider og lys som strømmer gjennom leiligheten. Velger du en leilighet litt oppe i eta- sjene, eller byvilla eller Townhouse, kan du få utsikt mot både sjø og park, og sol i flere omganger.

Registrer deg og velg først

Det lønner seg å melde interesse for de nye leilighetene som kommer i Mitt Hillevåg. Du blir blant de heldige som får all info først, og muligheten til å kjøpe i et forhåndssalg som er eksklusivt for de på vår interessentliste.