Her får du et kortreist hverdagsliv

Mitt Hillevåg ligger i Hamneveien og er derfor attraktivt for flere akkurat passe store næringsdrivende. Det er bra for deg som vil ha kort vei til alt du trenger i hverdagen.

På bakkeplan i trinn 1 finner du blant annet frisør, bakeri og restaurant, noe som er svært praktisk å ha kun en heistur unna. Det er også tannlege i bygget. Like i nærheten ligger et stort utvalg butikker og service, så i Mitt Hillevåg trenger du egentlig aldri sette deg i bilen for å finne det du behøver

Verden beste nabolagscafé

Med Vaaland Dampbakeri & Conditori som nabo får du kort vei til alt fra herlig kaffe til grovbrød og de lekreste kaker.

Vaaland Dampbakeri & Conditori er et av de eldste og mest respekterte i sitt slag i Stavanger. Avdelingen i Hillevåg åpnet da trinn 1 av Mitt Hillevåg sto ferdig i 2019. Inne i de koselige lokalene med inngang fra Hillevågsveien, dufter det alltid herlig av nybakte boller. Disken er full av fristelser, alt fra søte makroner til påsmurte grove horn. En egen krok er fint tilrettelagt for besøk av småbarn, her er til og med en liten klatrevegg.

Kvitt deg med store bilutgifter

SEn ny leilighet med sentral beliggenhet gjør bilen overflødig i hverdagen – du trenger hvert fall ikke bil nr. 2. Det sparer du MYE på – bil er dyrt! Flytter du nærmere effektiv kollektivtransport og gode deleordninger med elsykler og elbiler, trenger du da parkeringsplass? Her kan du spare mye.

Grønn mobilitet

Stavanger kommune er i gang med et nytt prosjekt som skal gjøre hverdagsreiser i Hillevåg enda enklere. Sparkesykler, bysykler, delingsbiler og kollektivtransport samles på Hillevåg Torg, som har fått status som «mobilitetspunkt». Du som flytter til Mitt Hillevåg får dermed flere alternative fremkomstmidler like i nærheten av din nye leilighet, og kan glede deg til en hverdag helt uten å være avhengig av bil.