Fra liv og røre til fjord og harmoni

I Hillevågsveien 24 bor du grønt, fjongt og høyt. I parken kan du slentre og late deg i furuparken og fra balkongen din er fjordutsikten alltid der. Store vindusflater gir også leilighetene et fantastisk lys og fjordrommet utvider flatene. Felles takterrasser danner naturlige og gode naboskap og kanskje til og med felles grilling hvis anledningen byr seg. Tenk å sitte i en grønn oase høyt over Hillevågsveien!

Moderne arkitektur og entusiastiske landskapsarkitekter har gitt Mitt Hillevåg en dynamikk uten sidestykke. Harmoni og fjord møter urbanitet og fart i et kvartal hvor alle aspekter er gjennomtenkte og ikke minst lekkert utført.

Meld interesse

TRINN 1 - 49 leiligheter fra 43-141 m2 BRA

Lyst og miljøvennlig

I Hillevågsveien 24 bor du grønt, luftig og høyt. Der nede i parken kan du trene eller late deg og der oppe på balkongen din kan du nyte fjordutsikten og ryfylkefjellene.

Leilighetene i Hillevågsveien 24 er stort sett gjennomgående, det skaper lyse og lette boforhold. Fjordutsikten utvider dessuten romflatene og gir fantastiske lysspill. Leilighetene tilbys i varierte størrelser fra 43 til 141m2, alle med funksjonelle romløsninger og med 3-stavs eikeparkett. Du får lett plass til kofferter, sykkel og golfutstyr i sportsboden i underetasjen.

Mitt Hillevåg varmes opp med vannbåren varme i form av radiatorer. Denne oppvarmingskilden er både økonomisk og miljøvennlig, og gir en jevn og komfortabel varme i hjemmet ditt. Baderommet kles med fliser og får vannbåren varme i gulv.

Mitt Hillevaag

Utsikten fra tak-
terrassene blir unike

Mitt Hillevaag

Heia Hillevåg

Dagens Hillevåg har sin sjarm. Bydelen er litt som et uferdig lappeteppe, holdt sammen av beboere, næring og ferdsel. De store utbygningsplanene i området vil binde bydelen bedre sammen, med grønne lunger, fine turveier og fjordrom. Nye folk vil flytte til Hillevåg, og nye ideer og forretninger vil blomstre. De vil alle supplere og berike det vitale livet som alle-rede er godt etablert i nabolaget.

Les mer om Hillevåg
Mitt Hillevaag
Mitt Hillevaag
Mitt Hillevaag