Ledige næringslokaler med alternative løsninger og varierte størrelser

Meld din interesse

Ledige næringslokaler med alternative løsninger og varierte størrelser

Meld din interesse
– Vi er ekstremt godt fornøyde med beliggenheten – dette må være Hillevågs beste hjørne. Her er det god eksponering ut mot veien, alle i bydelen vet nøyaktig hvor vi er. Lokalene er lyse, fine og effektive, og det er lett for de ansatte å komme seg til og fra med buss like utenfor.
Boots apotek logo

Synlighet gir suksess!
Sjekk våre ledige næringslokaler – alle med suveren eksponering

Starte egen nisjebutikk, café eller noe helt annet? Med glimrende beliggenhet på bakkeplan ved Hillevågsveien og Hamneveien kan du sikre deg et fleksibelt lokale som kan skreddersys til din business. Du får egen lukket parkering, kundeparkering og busstopp like ved, og ikke minst; gode og populære naboer som Boots apotek, Hairforce, Vaaland Dampbakeri og Zaika restaurant.

Jobben med å innrede dine lokaler kan begynne umiddelbart – ta kontakt!

Vi har også et ledig lokale på ca. 350 m2 i 2. etasje. Kan innredes til alt fra advokatfellesskap til yogastudio – ring oss i dag.

MittHillevåg tegninger

Lokale 1

Ledig 195 kvm

195 kvm på bakkeplan ved bakeriet

Mellom frisøren og restaturanten ligger dette fleksible lokalet på nesten 200 m2. Inngang fra Hillevågsveien, og god eksponering med vinduer mot Hillevågs liv og røre. Her har du også god plass utenfor til personlig sjarmoffensiv.

MittHillevåg tegninger

Lokale 2

Ledig 215 kvm

215 kvm på bakkeplan ved Boots

Bittelitt tilbaketrukket, men vegg i vegg med attraktive Boots Apotek ligger dette flotte lokalet. Dette lokalet er egentlig ferdig til bruk, og kan tilpasses kjapt om ønskelig. Dette lokalet må oppleves! Kontakt Lars for befaring.

MittHillevåg tegninger

Lokale 3

Ledig 215 kvm

215 kvm på bakkeplan ved Hairforce

Nabo til Vaaland Dambakeri, og inngangsparti og vinduer mot travle Hillevågsveien. Rålokaler som kan settes i stand umiddelbart. Flere alternative løsninger. God parkering rett bortenfor.

buss på bussholdeplass

Kort vei til Stavanger sentrum

Få minutter unna togstopp – Paradis stasjon

Nytt busstopp like i nærheten

Underjordisk parkering, samt gjesteparkering

Like ved Kilden, Stas, bakeri, Helgø Meny m.m

Kort avstand til sjøen

Avstander | Stavanger: 2 km, Sandnes: 9 km, Tasta: 4 km, Madla: 4 km, Hinna: 3 km, Flyplass: 10 km

– Vi er litt som det gode, trivelige og tradisjonsrike bakeriutsalget på hjørnet – her stikker alle innom. Alt fra bestemødre og barnebarn med god tid til travle menn i dress som trenger en matbit og kjapp pust i bakken. Plasseringen gjør det enkelt å velge oss, og det er nok helt avgjørende for å lykkes.
Boots apotek logo
– Vi stortrives i Mitt Hillevåg, og det har vi gjort siden dag én. For oss er det viktig å være et sted hvor vi blir en del av lokalmiljøet, en naturlig del av et nabolag. Plasseringen gjør at vi har godt kundegrunnlag blant de mange som bor i nærheten, og det er kjekt å oppleve at kundene stadig vender tilbake.
Boots apotek logo

Ta kontakt for befaring i lokalene.

Lars Kvalbein
934 45 648
lars.kvalbein@koehlergruppen.no

Se kart