Velkommen til Mitt Hillevåg

Mitt Hillevåg er byfornyelse av beste merke. Prosjektet består av 352 nye boliger, midt i Hillevåg. Bygningene vil bestå av en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn – her kommer noe for alle.

Her presenteres trinn 2 av Mitt Hillevåg, altså leilighetene i bygget Høyden. Her kommer 61 leiligheter fra 40 til 133 m² fordelt på 14 etasjer.

Utsikten til Gandsfjorden og nærheten til Hillevågsveien gir en spennende dynamikk og mange muligheter: på den ene siden er fjord og harmoni, på den andre siden er det liv og røre. Mellom byggene kommer flotte trær og mye grønt i en stor lun park hvor du garantert vil trives.

Kort vei til sjø og parker.

Velkommen til visning!
Vi har et stort og trygt visningslokale i trinn 1, hvor vi har utstilt en modell av prosjektet.

Høyden – 14 etasjer nærmest fjorden

Trinn 2 av Mitt Hillevåg, Høyden, er den delen av prosjektet som ligger i det søndre hjørnet og nærmest fjorden. Trinn 1 ligger mellom Hillevågsveien og Høyden, og skaper et fint skille mellom nybygg og bydelens ferdselsåre.

Hamneveien tar deg under jernbanebroen og ned til fjorden hvor du kan rusle i sjøkanten både sørover og nordover. Her i Hamnevika er en ny park påbegynt og det er planer om en fin havnepromenade i retning Hillevågsvannet og sentrum.

Du får Noremakvalitet på ditt nye kjøkken

Noe av det beste med å flytte inn i ny leilighet, er å ta i bruk et helt nytt kjøkken. Et kjøkken med moderne løsninger, der du vil trives med morgenkaffen, middagslaging og kakebaking.

Derfor har vi valgt Norema-modellen Pluss Mørk Grå, en nett og moderne modell med slette fronter i en varm og mettet farge. Gjennom sin nøytrale og lavmælte design, er dette et kjøkken som kan matche alle tenkelige interiørstiler og personligheter.

God service, gode råd

Kjøkkenekspertene hos Norema har vært gode sparringspartnere i planleggingen av kjøkkenløsningene i Høyden. Det utarbeides egne kjøkkentegninger med mulighet for tilpasninger for hver leilighet, og det blir egne møter hvor du kan velge det lille ekstra. Det finnes mange tilvalg, alt etter smak og behag.

Høyden får både selskapslokale og gjesteleilighet

I Mitt Hillevåg kommer gjesteleilighet som beboerne kan leie når det kommer langveisfarende, som gamle studievenner eller barn som går på skole eller jobber utenbys. Dermed kan du klare deg fint uten det ekstra soverommet – det er bare til å reservere gjesteleiligheten.

Gjesteleiligheten kommer på bakkeplan. Like ved kommer Høydens fellesrom/selskapslokale. Dette får vinduer i retning fjorden og blir et fint sted å samle venner og kjente til feiring av runde dager eller noe helt annet. Tanken er også at fellesrommet skal bli stedet der nye naboer kan samles og bli kjent, for eksempel ved 17. mai-frokost, sameiemøter, strikketreff eller bridge. Mulighetene er mange!

Full frihet fra Lyse

Med Lyse og datterselskapene Altibox og Smartly på laget, får du en totalpakke som dekker viktige behov: et solid og raskt nettverk, Norges råeste TV- og internettpakke fra Altibox, strøm, elbillading, energiservice og dørkontroll.

DATA OG TV

Ved innflytting har vi installert hjemmesentral samt lagt igjen dekoder og fjernkontroll som er klare til bruk. Du får tre måneder kostnadsfritt Altibox 500 pakke når du overtar din leilighet i Mitt Hillevåg. Dette inkluderer:

  • 500/500 internett – det er raskt!
  • TV-pakke med 50 ekstra poeng som gjør at du kan velge flere kanaler.
  • Programarkiv med programmer fra de siste sju dagene.
  • 500 timer opptakstjeneste – her kan du ta vare på dine favoritter.

STRØM

For å gjøre det enkelt for deg, og samtidig sikre at du får en god strømavtale fra dag én, vil vi i Mitt Hillevåg sørge for at du automatisk får strøm fra Lyse. Med Lyse innkjøpspris betaler du det samme som Lyse kjøper strømmen for, pluss et fast månedsbeløp og et påslag i øre/kWh. Det er en type strømavtale som har vist seg å være rimeligst over tid, og som er anbefalt av forbrukereksperter.

ELBILLADING

Smartly sørger for optimal energistyring og rettferdig fordeling av energikostnader, slik at alle betaler for det de faktisk bruker – også når elbiler lades. Ingen vil vel betale for naboens lading? Husk å bestille elbillader, da er den ferdig montert, testet og satt i drift når du flytter inn. Systemet inkluderer også en egen ordning for gjestelading.

ENERGISERVICE

Energiservice innebærer drift og vedlikehold av hele anlegget. For deg innebærer det blant annet at du slipper å lese av måleren, det og alt annet som angår anlegget fikser Smartly.

DØRKONTROLL

Smartly leverer også ringesystem med kamera for dørkontroll. Systemet baseres på en uteenhet, en fastmontert inneenhet i hver boenhet og er ellers tilknyttet hver beboers personlige smarttelefon eller nettbrett.


Natur tilbake til bydelen!

Fra starten har det vært store ambisjoner for området, og visjonen har vært å legge til rette for et attraktivt bolig- og næringsområde som bidrar til å gi Hillevåg bydel høyere kvalitet. Miljømessige hensyn, høy funksjonalitet, urbane utearealer og attraktiv arkitektur blir vektlagt.

Plangrepet har resultert i en bygård med et sentralt parkrom, som urbaniserer gatenivå og samtidig skjermer for støy. Tre tårn i øst danner ny landskapsprofil og markerer første skritt i en bydel preget av sterk transformasjon og utvikling. All parkering samles i to etasjer under bebyggelsen, og dermed fristilles et indre gårdsrom på naturlig terreng.

Parken skal være en grønn oase for beboerne i Hillevåg, og fremstå som en urban liten skog med ulike typer høystammede, raskt- og seintvoksende trær samt lysninger. Tanken er å plante varierte skogstrær som furu, rogn, or, selje, bøk og eik. Terrenget formes med høydedrag og forsenkninger, åpne gressflater til frilek og blomstereng. Parken skal fungere som skjerming mot innsyn og tilbyr alle utsikt til det grønne. Sentralt gjennom parken planlegges det en hovedgangvei som forbinder nordlig med sørlig adkomst. Tydelig markerte adkomstplasser leder inn til parken med møteplasser og oppholdssoner av ulik størrelse og karakter. Terrengmodellering og buskplantning brukes bevisst for å skjerme mot vind. Kvartals- og sandlekeplasser blir også del av parken.

Mot parken ligger også en rekke private hager med optimale solforhold som er ideelle for barnefamilier. Her kan barna leke i forhagen, men også løpe direkte ut til den store bilfrie parken. Det er et ønske om å legge til rette for aktiviteter for alle aldersgrupper

Mitt Hillevåg

Høyden

Eivind Chr. Dahl
Telefon: 41 14 40 40
eivind.chr.dahl@dnbeiendom.no