Illustrasjon av gjennomgående leilighet på 90 m²

Blå utsikt? Grønn utsikt? Begge deler?

De aller fleste leilighetene får gjennomgående planløsning, noe som gir fint lys inn fra to sider. Her kommer også hageleiligheter med to etasjer – et utmerket valg for dere som vil ha ekstra god plass og muligheten til å tusle barføtt på egen plen.

Illustrasjon av hageleilighet på 83 m²

HTH gjør din kjøkkendrøm til virkelighet

Noe av det aller, aller beste med ny leilighet, er et helt nytt og skinnende kjøkken. Derfor har vi valgt danske HTH som leverandør – altså er ditt kommende kjøkken i de beste hender.

Vi har sammen med kjøkkenekspertene i HTH valgt modellen Focus Grå som standardleveranse. Dette er en modell HTH på egne nettsider omtaler som «et moderne kjøkken i eksklusiv kvalitet.»

Illustrasjon av gjennomgående leilighet på 70,5 m²

Hvilke farger vil du ha på veggene?

I Mitt Hillevåg får du flere muligheter til å påvirke endelig resultat. Det kan blant annet velges mellom fire forhåndsdefinerte farger kostnadsfritt, maksimalt tre farger pr. leilighet. Det vil bli mulighet for individuelle tilvalg på kjøkken, garderobe, farger på innvendige vegger, parkett m/ fotlist, fliser, elektro og sanitær. Tilvalg utføres i en kundebehandlerperiode, og du kan få god hjelp til å velge.

Det legges opp til en generell takhøyde på 2,7 meter i alle leiligheter. Det blir også listefri overgang mellom vegger og tak.