2,7 meters takhøyde!

Det blir luftig og godt på balkongene.

Hjørneleiligheter med unike forhold.

Du trenger ikke bo øverst for å få fantastisk utsikt i Mitt Hillevåg, ei heller for å få glimrende solforhold. Blant hjørneleilighetene med balkonger mot sørvest kan du velge mellom de på 80 m2 i 3. – 8. etasje og de på 123 m2 i 9. – 10. etasje. Utsikten mot Ryfylke, fjorden, Ullandhaug og Våland blir rett og slett komplett! 

Foto: kolumbus.no

Bruk elsykkel, tog eller buss til sentrum!

Leilighetene i Mitt Hillevåg har en sentral beliggenhet, midt i den grønne kollektivstrømmen. Her kommer du deg alle veier på kun kort tid, og bussen går hvert 4. minutt, rett utenfor. Med sykkel- og turveier i alle retninger blir livet enkelt, også uten bil. Vil du slappe av etter turen kan du nyte livet i den store parken i sentrum av Mitt Hillevåg. Vi nevner også at Kilden er kun en 3 minutters spasertur unna.


Høyden får både selskapslokale og gjesteleilighet.

Perfekt for deg, naboene og gjestene dine.

Det ekstra soverommet til overnattingsbesøk er ofte drømmen for unge som skal velge ny leilighet, og gjerne bøygen for voksne som sier de ikke er helt klar for å forlate enebolig og flytte i leilighet. Det har vi tenkt på i Mitt Hillevåg!

Her kommer nemlig en gjesteleilighet som beboerne kan leie når det kommer langveisfarende, som gamle studievenner eller barn som går på skole eller jobber utenbys. Dermed kan du klare deg fint i Mitt Hillevåg uten det ekstra soverommet – det er bare til å reservere gjesteleiligheten.

Gjesteleiligheten kommer på bakkeplan, og like ved i samme etasje kommer Høydens fellesrom/selskapslokale. Disse får vinduer i retning fjorden og blir et fint sted å samle venner og kjente til feiring av runde dager eller noe helt annet. Tanken er også at fellesrommet skal bli stedet der nye naboer kan samles og bli kjent, for eksempel ved 17. mai-frokost, sameiemøter, strikketreff eller bridge. Mulighetene er mange!

Tilrettelagt for en enklere hverdag.

Altibox og Smartly.

Med strøm fra Lyse til deres innkjøpspris kommer du til dekket bord. I tillegg har du stor valgfrihet i internett- og tv-løsninger fra Altibox, så her er du på nett så mye og ofte du vil. Smartly leverer energistyring, og kanskje har du elbil? I Mitt Hillevåg kommer du til dekket bord.

Ferske kanelsnurrer til foreningen!

Eget bakeri i Mitt Hillevåg.

Ferske rundstykker til frokost? En kopp nykvernet kaffe og kanskje indisk til middag? I Mitt Hillevåg får du både bakervarer og indisk restaurant på huset. Du finner også tannlege, apotek og frisør i prosjektet.

Hør med oss om tilvalg og andre muligheter.

Christian er megleren vår!

Ikke vær redd for å ringe eller maile Christian, han er i følge ham selv alltid på jobb. Uansett, send ham en mail, og han tar kontakt for et uforpliktende møte. Klikk på linken under allerede idag, for leilighetene i Mitt Hillevåg er virkelig populære.

Trinn II er salgssuksessen i Hillevåg!

Se alle ledige leiligheter.

Klikk deg inn å se vårt utvalg av ledige leiligheter i trinn II. Kanskje passer en på 56, 72, 88 eller 123 m2 dine behov. Det er nå solgt ca. 30 leiligheter i prosjektet, så dette er virkelig det mest attraktive prosjektet i Stavanger for tiden.

Eivind Chr. Dahl
Telefon: 41 14 40 40
eivind.chr.dahl@dnbeiendom.no

Bente Aasland
Telefon: 45 48 88 00
bente.Aasland@dnbeiendom.no